Om företaget

maria-torstenson

Maria Torstenson

Jag är certifierad inredare och blomsterdekoratör. I lite mer än ett år har jag arbetat med homestyling och heminredning. För mig handlar inredning och styling om att förmedla känslor, uttryck och bästa möjliga funktion. Homestyling av en bostad inför försäljning leder ofta till att kunden sedan vill ha hjälp med inredningen i den nya bostaden. Min vision är att inspirera och uppmuntra till ett personligt hem att trivas i.

Personligen har jag flera favoriter bland inredningsstilar. Jag försöker att blanda gammalt och nytt och tar gärna in färg i min inredning. Blommor och grönt skapar alltid liv både inne och ute och får varje hem att kännas lite mer lyxigt.  När det kommer till heminredningar är det viktigt att hemmet speglar den/ de som bor där och inte liknar ett museum eller showroom. Däremot när det gäller homestyling ska inredningen tilltala en betydligt större målgrupp.

Tidigare arbetade jag som lärare men jag hade en kreativ sida som till slut hittade ut. Det började nog med att jag alltid har möblerat om där jag har befunnit mig. Miljön runtomkring mig är helt avgörande för att jag ska trivas eller inte och jag är helt övertygad om att den är viktig för oss alla på ett eller annat sätt. Mitt inredningsintresse gifter sig fint med mitt intresse för konst, kultur och natur i alla dess former.

Sophia Maria Interior samarbetar med Move2.